BURGER HOUSE AMSTERDAM

BURGER HOUSE AMSTERDAM Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1400 beoordelingen
26 okt 2020 om 19:03 Hebben heerlijk gegeten, de burgers, wraps. De kipniggets waren goed verpakt, in speciale zakjes, waren nog goed warm.
26 okt 2020 om 14:45 Ik had een kipsaté schotel besteld. De hoeveelheid kip met saté saus was prima en goed van kwaliteit. De hoeveelheid frites was echt minimaal evenals het kleine beetje salade. Wat wel lekker met dressing was klaargemaakt.
26 okt 2020 om 9:35 Was heerlijk zoals gewoonlijk!!!! Bedankt
26 okt 2020 om 6:51 Eten was lekker, bezorger vriendelijk, maar bijna 1,5 uur bezorgtijd is echt te lang.
25 okt 2020 om 20:35 Ik koop vaker kapsalon bij jullie en was vaak genoeg lekker,maar vandaag was het SUPER SLECHT.Heel veel dingens ontbraken er in die kapsalon.Is echt JAMMER.Zo gaan jullie klanten verliezen en dat is echt TELEURSTELLEND.JAMMER DIT.
24 okt 2020 om 1:08 It takes them 2:00 hours to deliver the food and when I call they are very un respectful, the bezorger when arrived and I complained he started to creat an violentargument. The patat very cold and old, all that and they don’t apologize or help at all.
18 okt 2020 om 21:56 Eten is altijd TOPPPP. Goede service aardige medewerkers en bezorging top! Alleen zijn hun kipnuggets ECHT NIETTTTT LEKKERR!!! Vandaar de 3 sterren.. burgers en frietjes zijn wel altijd lekker! :)
17 okt 2020 om 21:57 Langer dan 1,5 uur gewacht. Jammer
17 okt 2020 om 1:32 Helaas. Mijn klacht over de laatste levering leverde een nog langere wachttijd op (40 min beloofd, na 75 geleverd), saus waar ik specifek zonder vroeg en alweer geen knapperig korstje om de strips. Dit wordt m niet meer....