BURGER HOUSE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3452 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger House. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 2:54 Vriendelijke bezorger.
20 feb 2024 om 21:23 A little quicker delivery would have been nice but really good onion rings made up for it!
20 feb 2024 om 5:55 We're visiting from Ireland and staying at the XO Hotel Couture. We needed some 'comfort' food after walking out feet off touring Amsterdam and Mr Burger quickly delivered two meals for us on time and cooked perfectly. The fries were especially good!
19 feb 2024 om 1:57 Grote porties Erg lekker. Bezorging was goed en snel En
19 feb 2024 om 0:27 Bezorger was top, goede service eten is zoals gewoonlijk klasse
18 feb 2024 om 17:51 Would have been 5 star if the burger wasn't too rare for my liking. Fries were great!
18 feb 2024 om 3:48 Best burgers in town
17 feb 2024 om 19:40 beste eten qua prijs/kwaliteit verhouding. Heerlijke burgers, hotwings. Duurt ook niet super lang voordat je je eten krijgt. 6 sterren
17 feb 2024 om 10:35 Het eten werd eerder bezorgd dan aangegeven en de bezorgers zijn heel vriendelijk. Heb vaker besteld! Het eten was ook ook super lekker. Had een notitie achtergelaten en dat werd ook netjes gevolgd, bedankt burgerhouse!
17 feb 2024 om 2:39 Was heerlijk top
16 feb 2024 om 20:40 Prima burger. Ik had een menu besteld, maar heb geen frisdrank ontvangen
15 feb 2024 om 21:42 Waren goede burgers echt vlees geen geplette ?? Super zeker voor herhaling