BURGER HOUSE AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2992 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger House Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 12:17 Ik klaag niet snel maar dit was echt niet goed. Patat kwam echt flop en koud aan. Burger beetje gevuld met ijsbergsla, super weinig saus, ook koud.. voor een burger van 7,50e verwacht ik wel meer. Sorry echt flop, probeer er wat aan te doen..
27 jan 2023 om 19:48 Zeer zwakke service. Patat koud burger koud . Als je dat aangeeft willen deze mensen je niet helpen en kunnen ze niks voor je doen
27 jan 2023 om 10:11 Patat was lauw, drankje vergeten, en de burger was helemaal doorbakken
26 jan 2023 om 7:32 Heerlijk het eten je hebt van alles wat en je hebt je eten heel snel zeker een aanrader
25 jan 2023 om 20:25 Lekker eten. Lekker warm. Op tijd. Erg tevreden. Aanrader!
23 jan 2023 om 20:35 Heerlijk genoten van de kapsalon , was smaakvol en super vriendelijke mensen. Lekkerste kip kapsalon tot nu toe
23 jan 2023 om 10:13 Het eten was verrukkelijk we hebben echt gesmuld bigburger en BBQ burger niet normaal lekker zelfs de friet was lekker
21 jan 2023 om 22:40 Duurde 2uur bestelling & was koud, nooit meer. Ben beter van jullie gewend
20 jan 2023 om 1:50 ete was echt niet te vrete bezorger wel top
17 jan 2023 om 10:38 Eten was lekker ...beetje koud bij aakomst. Leuke bezorger.
16 jan 2023 om 23:19 Yummy
16 jan 2023 om 0:42 Eten was super lekker